Tečaj:
1 EUR = 7,53450 kn

Mrežni filteri

Xindak mrežni filter XF-2000ES

Šifra artikla

678

Dostupnost

Nedostupan

Cijena u dućanu

729,85 € (5.499,05 kn)

Webshop cijena

517,00 € (3.895,34 kn)

* WEBSHOP cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem SophosLab Gameshop internet trgovine (webshopa). Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našim poslovnicama, ali samo ako napravite webshop narudžbu sa jednokratnim načinom plaćanja, te odaberete preuzimanje u poslovnici.
** Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje robe ne možemo jamčiti njegovu točnost. Pozivamo Vas da radi provjere dostupnosti artikla kontaktirate našu maloprodajnu poslovnicu.
*** Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Sophos Lab Rijeka d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.
Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na e-mail

Opis artikla:

XF-2000ES je visokokvalitetni filter mrežnog napona koji može riješiti problem nečistoća u zvuku kao i "neurednog" zvučnog polja uzrokovanog smetnjama iz mrežnog napona. Kvalitetni mrežni filter tijeko rada odvaja audio uređaje od mrežnog napona i time uređajima osigurava čisto naponsko okruženje.

Uređaj koristi višeslojnu dvosmjernu filtraciju mreže koja koristi kondenzatore i zavojnice visoke kvalitete, sistem za određivanje i podešavanje ispravne faze, te voltmetar za mrežni napon. Ova kombinacija zadovoljit će i zahtjeve naprednih audiofila. Uz to, grupa utičnica za izvore zvuka uključuje i 200 W transformator sa visokokvalitetnim kondenzatorima za postizanje učinkovite zaštite od mrežnih nečistoća. Te utičnice su poptuno odvojene od ostale dvije grupe.

Ukupno ima osam utičnica. Četiri utičnice za izvore zvuka, od toga dvije za analogne ( do 200 W), a dvije za digitalne uređaje ( do 300 W), dvije utičnice za uređaje do 1200 W (npr. izlazna pojačala), te dvije utičnice za uređaje do 700 W (npr. pretpojačala).

Nadolazeći artikli:

Novo Uskoro
U dolasku
105,00 €
(791,12 kn)
Novo Uskoro
U dolasku
7,00 €
(52,74 kn)
Novo Uskoro
U dolasku
7,00 €
(52,74 kn)
Novo Uskoro
U dolasku
7,00 €
(52,74 kn)
Loading...