Igre za PS5

PS5 Returnal

Šifra artikla

60060

Dostupnost

Dostupan

Cijena u dućanu

599,00 kn

Webshop cijena

489,00 kn

* WEBSHOP cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem SophosLab Gameshop internet trgovine (webshopa). Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našim poslovnicama, ali samo ako napravite webshop narudžbu te odaberete preuzimanje u poslovnici. Sustav će ponuditi poslovnice u kojima su dostupni artikli iz košarice.
** Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje robe ne možemo jamčiti njegovu točnost. Pozivamo Vas da radi provjere dostupnosti artikla kontaktirate neku od naših maloprodajnih poslovnica.
*** Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Sophos Lab Rijeka d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.
Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na e-mail

Opis artikla:

Igra: PS5 Returnal

Nakon slijetanja u ovaj svijet koji mijenja oblik, Selene mora svoj bijeg potražiti kroz neplodni krajolik drevne civilizacije. Izolirana i sama, nalazi se u borbi protiv zuba i noktiju za opstanak. Iznova i iznova, poražena je - prisiljena da ponovno započne putovanje svaki put kad umre. Kroz neumoljiv nevaljali način igranja otkrit ćete da se, baš kao što se planet mijenja sa svakim ciklusom, mijenjaju i predmeti koji su vam na raspolaganju. Svaka petlja nudi nove kombinacije, prisiljavajući vas da svaki put pomaknete svoje granice i pristupite borbi s drugačijom strategijom. Oživljena zadivljujućim vizualnim efektima, mračna ljepota raspadajućeg svijeta oko vas prepuna je eksplozivnih iznenađenja. Od visokih uloga, borbe prouzrokovane paklenim mecima, do visceralnih preokreta kroz oštra i kontrastna okruženja. Istražit ćete, otkriti i boriti se kroz put koji ne može oprostiti, gdje misterija vreba svaki vaš pokret. Returnal je dizajniran za ekstremnu mogućnost ponovnog igranja, proceduralni svijet Returnala poziva vas da se isprašite pred porazom i preuzimate nove izazove koji se razvijaju svakim ponovnim rođenjem.

Nadolazeći artikli:

Novo Uskoro
U dolasku
349,00 kn
Novo Uskoro
U dolasku
349,00 kn
Novo Uskoro
U dolasku
349,00 kn
Novo Uskoro
U dolasku
699,00 kn
Loading...