Pokemon Karte

Pokemon Sword & Shield Shining Fates 4.5 Mad Party Pin Box Dedenne

Šifra artikla

523

Dostupnost

Dostupan

Cijena u dućanu

199,00 kn

Webshop cijena

189,00 kn

* WEBSHOP cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem SophosLab Gameshop internet trgovine (webshopa). Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našim poslovnicama, ali samo ako napravite webshop narudžbu te odaberete preuzimanje u poslovnici. Sustav će ponuditi poslovnice u kojima su dostupni artikli iz košarice.
** Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje robe ne možemo jamčiti njegovu točnost. Pozivamo Vas da radi provjere dostupnosti artikla kontaktirate neku od naših maloprodajnih poslovnica.
*** Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Sophos Lab Rijeka d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.
Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na e-mail

Opis artikla:

Shiny Pokémon karte su tako rijetki da ih je uopće teško pronaći i treneri koji ih uhvate smatraju se sretnicima! Ipak, svi oni mogu biti tvoji, dolaskom seta Pokémon karata Shining Fates!

U setu se pojavljuje više od 100 shiny Pokémon karata, zajedno sa više od 30 Pokémon V i Pokémon VMAX, uključujući shiny Charizarda u svojem Gigantamax obliku!

Zgrabi svoju sudbinu i proširi svoju kolekciju sa setom Pokémon karata Shining Fates!

Sadržaj seta:

- Set se sadrži preko 190 karata
- Preko 100 shiny Pokémon karata
- Preko 30 Pokémon V i VMAX karata
- Nove amazing rare Pokémon karte

Nadolazeći artikli:

Novo Uskoro
U dolasku
329,00 kn 399,00 kn
Novo Uskoro
U dolasku
329,00 kn 399,00 kn
Novo Uskoro
U dolasku
249,00 kn
Novo Uskoro
U dolasku
49,00 kn
Loading...