Igre za Xbox One

XBOX1 Darksiders 2 Deathinitive Edition

PEGI oznaka

Šifra artikla

30620

Dostupnost

Dostupan

Cijena u dućanu

249,00 kn

Webshop cijena

199,00 kn

* WEBSHOP cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem SophosLab Gameshop internet trgovine (webshopa). Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našim poslovnicama, ali samo ako napravite webshop narudžbu te odaberete preuzimanje u poslovnici. Sustav će ponuditi poslovnice u kojima su dostupni artikli iz košarice.
** Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje robe ne možemo jamčiti njegovu točnost. Pozivamo Vas da radi provjere dostupnosti artikla kontaktirate neku od naših maloprodajnih poslovnica.
*** Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Sophos Lab Rijeka d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.
Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na e-mail

Opis artikla:

Smrt dolazi po svakoga, ali ne u Darksiders 2. Vigil Games su već zamislili prvoga jahača Apokalipse, Rata, koji je u jedinici pokušao odbiti optužbe, da je prerano pokrenuo završnu bitku između Nebesa i Pakla. Njihova Smrt je očitija, jer uopće nije zainteresiran za košnju duša, tako da se svatko može nastaviti podmazati hamburgerima i kobasicama bez zaštite. Death samo želi isprati krivicu svoga brata Rata. Time se ponaša suprotno uputama vrhovne zapovjedi, Charred Councila, koji brine o ravnoteži između svjetlosti i tame. Ta gospoda je daleko, a izravne prijetnje, kao da su stavljene. Uzbudljiva odiseja Smrti je još veća, bogatije i nesigurnija od one, na koju je naletio Rat.

Nadolazeći artikli:

Novo Uskoro
U dolasku
49,00 kn 59,00 kn
Novo Uskoro
Box
U dolasku
399,00 kn 449,00 kn
Novo Uskoro
U dolasku
59,00 kn 69,00 kn
Novo Uskoro
U dolasku
49,00 kn 59,00 kn
Loading...